La fel de simplu este sa Luati mai multe bucati de Sarma, DIN sup de preferat pentru o mai usoara manevrabilitate, si sa croiti MODELE interesante PE suprafata dovleacului. Ce, cum si cat este doar Alegerea voastra. O Imaginez foarte interesanta cu dovleci de Halloween. O Fantoma Care se Ridica énigmatique DIN coaja dovleacului, plus un décor cu Lilieci foarte interesant. Un modèle de dovleci de soins de Halloween necesita Putina imaginatie si multa indemanare. “Cu Cât scoatem mai mult Miez cu Atât dovleacul se va păstra mai mult timp. După aceea, cu un cuţit cu zimţi îi decupăm ochii, nasul şi Gura. Putem opta pentru orice Model, eu i-am făcut nişte dinţişori cu ajutorul cuţitului “, ne-a explicat Ioana. La finale, pentru ca Rezultatul să fie spectaculos, vom picta dovleacul. “Aici ţine de imaginaţia fiecăruia! Cu atâtea Culori la dispoziţie puteţi face orice. Ochii i-am făcut cu albastru şi Negru, Gura cu Roşu, dinţii cu Alb şi i-am desenat şi o Mică cicatrice. Punem lumânărică înăuntru şi e Gata! “, a conchis tânăra, Care a realizat şi Doi dovlecei mai mici urmând aceeaşi Paşi.

Operaţiini a DURAT o oră, iar acum dovleacul botezat “Chucky” şi prietenii săi stau la loc de cinste în redacţia noastră. Dovleac sculptat in situatia in care ITI doresti ceva mai deosebit, Poti opta pentru Scultura. Gandeste-te la ce anume ai vrea sa exprimant dovleacul, deseneaza un contur si “scrijeleste” cu ajutorul unui Cutter sau chiar a unora DIN ustensiles pentru manichiura. Aici Poti desena Frunze de toamna, inimioare sau Poti scrie chiar diferite mesaje. Dovlecii de Halloween pictati sunt Alternativa mai simpla pentru traditionalii dovleci sculptati. Daca ai un Copil pasionat de aceasta sarbatoare si nu ai un dovleac adevarat, puteti picta Unii. Este simplu, mai ales Daca folosesti “TEHNICA stampilei”:) Dovleci stilizati Mergi in supermakert si alege un spray pentru vopsit. Opteaza pentru nuantele de auriu, argintiu sau Bronz metalizat si picteaza-i Integral. De asemenea, mai exista varianta in care decupezi, PE o Yursin de hartie, anumite forme sau mesaje si pictezi doar dupa ce lipesti PE dovleac coala de hartie.

La finale résulte Foaia si Bucura-te de rezultate. Dans acelasi timp, Daca vrei sa te folosesti doar de Pictura si nu iti este la indemana sa scobesti dovlecii, Poti picta PE acestia Cate un felinar. Ce ar fi Halloween-UL fără celebrul dovleac sculptat cu un modèle haios sau înspăimântător? În cea mai înfricoşătoare noapte DIN an, bostanii nu ar trebui să vă lipsească DIN casă.

  Comments are closed.